Europa League

Ματέους: «Είμαστε έτοιμοι για Ολυμπιακό»

Βέβαιος πως η Ντνίπρο παρά τη μακρά απραξία της θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ της ομάδας, Ματέους.

Η έλλειψη αγώνων προβληματίζει, η απουσία του κόσμου στοιχίζει, αλλά ο Ματέους δεν χάνει την πίστη για πρόκριση της Ντνίπρο επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη στο Κίεβο.

«Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Προερχόμαστε από μια μεγάλη διακοπή, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό από συνεχείς αγώνες και για μας θα είναι λίγο δυσκολότερο. Όμως είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας», τόνισε ο Βραζιλιάνος φορ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που προτιμά να έχει την κατοχή και δεν παίζει τόσο με αντεπιθέσεις. Έχει έναν νέο προπονητή, τον Βίτορ Περέιρα, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Του αρέσει το τεχνικό ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοί μας έχουν γρήγορους παίκτες, αλλά είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε.

«Είναι σαν να παίζουμε δύο ματς εκτός έδρας. Είναι διαφορετικό να αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα με το κοινό μας κι άλλο να παίζουμε στο Κίεβο όπου οι κερκίδες θα είναι σχεδόν άδειες. Ο Ολυμπιακός που θα έχει γεμάτο γήπεδο ίσως να έχει έναν καθοριστικό παράγοντα υπέρ του. Όμως μπορεί να γίνει και το αντίθετο», κατέληξε μιλώντας για την «ξενιτιά» της Ντνίπρο στο Κίεβο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x