Champions League

Μαθαίνει πού θα παίξει

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την ποινή που θα επιβάλει η UEFA στη Μέταλιστ για τις κατηγορίες που έχουν προκύψει για «στημένο» ματς. Στο… πόδι είναι όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Την απόφαση της UEFA για την ποινή που θα επιβάλει στην Μέταλιστ για το «στημένο» παιχνίδι με την Καρπάτι περιμένουν τέσσερις ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ και ο ουκρανικός σύλλογος.

Οι Ουκρανοί έχουν ζητήσει την αναβολή της απόφασης, αφού υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες δεν είναι τόσο ισχυρές για να τους επιβληθεί βαριά ποινή και προτίθενται να προσφύγουν στο CAS για τη δικαίωσή τους.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» όλοι είναι εν αναμονή την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ώστε να γνωρίζουν αν θα πάρουν εκείνοι την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και θα συναντήσουν εκεί την πρώην ομάδα του Χουμπ Στέφενς, τη Σάλκε.

Εντός της ημέρας η διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου θα απολογηθεί στην UEFA και η υπόθεση έχει ανατεθεί απευθείας στην επιτροπή εφέσεων.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αλλά αν καταδικαστεί η Μέταλιστ και προσφύγει στο CAS οι επόμενες διαδικασίες θα γίνουν πολύ γρήγορα λόγω και των ευρωπαϊκών αγώνων που υπάρχουν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x