Νέα μοντέλα

Μαθαίνουμε το νέο Baleno πριν το λανσάρισμα

Στην έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, η Suzuki παρουσίασε το νέο Baleno.

Το μοντέλο, πράγματι, είναι πολύ καλύτερο από τον προκάτοχό του, τουλάχιστον στατικά, όπως είχαμε την ευκαιρία να το δούμε και στην έκθεση Αυτοκίνηση, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας. Εκεί βρισκόταν ένα μοντέλο προ-παραγωγής, ένα από αυτά που ήταν στην Φρανκφούρτης. Κι αυτό διότι το νέο Baleno τώρα βρίσκεται στο εργοστάσιο παραγωγής, μια και η έναρξη των πωλήσεων οριοθετείται την Ανοιξη του 2016.

Με το σχεδιαστικό ύφος του «Liquid Flow», συμπαγές αμάξωμα, ευρύχωρο εσωτερικό και αποδοτικά κινητήρια σύνολα –όλα σε ένα αμάξωμα νέας γενιάς– το Baleno διαθέτει στιλ, προσφέροντας χρηστικότητα, οδηγικές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Προσφέρει επίσης άνεση, ακόμα και στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με άνετους χώρους για τους επιβάτες τόσο στα εμπρός όσο και στα πίσω καθίσματα, καθώς και ένα γενναίο χώρο αποσκευών.

Τα σημαντικότερα σημεία του νέου Baleno
Πλατφόρμα νέας γενιάς, με αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος, που ευνοεί την οικονομία καυσίμου, την οδηγική συμπεριφορά και τη σταθερότητα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας κύλισης.
Νέος turbo βενζινοκινητήρας 1.0 lt BOOSTERJET με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, με υψηλή ροπή και υβριδικό σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki)*1 που συνδυάζεται με τον κινητήρα DUALJET 1.2 lt. Αμφότεροι προσφέρουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου, σε συνδυασμό πάντα με τον πιο αεροδυναμικό σχεδιασμό hatchback που φτιάχτηκε ποτέ από τη Suzuki...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x