Γενικά

Μάθε… μπαλίτσα απ’ τον «άρχοντα» (vid)

Πριν έρθει το σκάνδαλο ντόπινγκ και η αποκαθήλωση, ο Λανς Άρμστρονγκ ήταν ο απόλυτος άρχοντας στην ποδηλασία. Τώρα, μαθαίνει τα… βρώμικα μυστικά του σπορ σε ένα σαρκαστικό βίντεο.

Πιθανότατα πρόκειται για μια προσπάθεια του Λανς Άρμστρονγκ να εξωραΐσει την εικόνα του, που αμαυρώθηκε μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του σε ένα σκάνδαλο ντόπινγκ, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς ως το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Ο άνθρωπος που αναδείχθηκε επτά φορές νικητής στο Γύρο της Γαλλίας και είδε στη συνέχεια να του αφαιρούνται όλοι οι τίτλοι, ξεκινά με αυτό ακριβώς το στοιχείο στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε πιο κάτω.

Μάλιστα, απολογείται για τη σχετική λεζάντα τονίζοντας πως δεν έγραψε ο ίδιος το σενάριο και στη συνέχεια –μουτζουρωμένος- δίνει οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς μπορεί κανείς να αλλάξει ένα σκασμένο λάστιχο στο ποδήλατό του.

Δεν ξέρω πόσοι θα άλλαξαν γνώμη για τον Άρμστρονγκ μετά από αυτό το βίντεο, σίγουρα όμως κάποιοι θα έμαθαν να τουλάχιστον να αλλάζουν λάστιχο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x