Κύπελλο Ελλάδας

«Ματιάστηκαν» στον ΟΦΗ

Σοβαρά προβλήματα στον ΟΦΗ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Παπάζογλου και Ζόρο συγκρούστηκαν μεταξύ τους και είναι εξαιρετικά απίθανη η συμμετοχή τους. Ζήτησαν εισαγγελέα στη Λεωφόρο οι Κρητικοί!

Σοβαροί «πονοκέφαλοι» απ’ το πουθενά στον ΟΦΗ! Στην τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, Παπάζογλου και Ζόρο συγκρούστηκαν μεταξύ τους και δημιούργησαν πρόβλημα στον Σα Πίντο.

Κι αυτό διότι εγκατέλειψαν την προπόνηση και βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων η παρουσία τους στο ματς της Λεωφόρου κρίνεται εξαιρετικά απίθανη, την ώρα που αμφότεροι είναι απ' τα βασικά και αναντικατάστατα... γρανάζια της μηχανής.

Και σα να μην έφτανε αυτό, το κακό… τρίτωσε, όταν ο Μακρής ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή και λίγο πριν τη σέντρα. Υπενθυμίζεται πως οι Κρητικοί βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, αφού μετέβησαν εκεί μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Υπενθυμίζεται η 23άδα: Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Ντουντού, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης.

Ζήτησε Εισαγγελέα στη Λεωφόρο

Από ‘κει και ύστερα, η διοίκηση θέλησε να πάρει τα μέτρα της για τον επαναληπτικό του 1-0. Γι’ αυτό το λόγο με έγγραφα που έστειλε η ΠΑΕ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Αστυνομική Διεύθυνση ζήτησε την παρουσία Εισαγγελέα στη Λεωφόρο, απ’ τη στιγμή που η αποστολή θα φτάσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μέχρι και την αναχώρησή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x