Ιταλία

Μάτρι ή Οσβάλντο για Γιούβε

Ο Αλεσάντρο Μάτρι ή ο Πάμπλο Οσβάλντο θα είναι ο αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, όπως επιβεβαίωσε ο Μάσιμο Αλέγkρι, με τη Γιουβέντους να κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των δύο.

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τους Αλεσάντρο Μάτρι και Πάμπλο Οσβάλντο επιβεβαίωσε ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της «Γηραιάς Κυρίας» με την Ουντινέζε.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι δεν περίμενε τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από το σύλλογο, όμως, αφού έφυγε, τόνισε ότι πρέπει να τον αντικαταστήσουν άμεσα.

«Περίμενα ο Τζιοβίνκο να μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως τελικά έφυγε. Εμείς πρέπει να κινηθούμε άμεσα για να τον αντικαταστήσουμε. Κοιτάζουμε τον Μάρτι και τον Οσβάλντο, δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για τις ομάδες τους. Ο σύλλογος θα πάρει έναν από αυτούς και θα αποφασίσει ποιον, βασιζόμενος σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις», ήταν τα λόγια του 47χρονου προπονητή.

Σημειώνεται πως και οι δύο παίκτες έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Αλεσάντρο Μάτρι, που τώρα παίζει στην Τζένοα δανεικός από τη Μίλαν, φορούσε τη φανέλα των «μπιανκονέρι» από το 2011 έως το 2013, έχοντας πετύχει 27 γκολ σε 69 συμμετοχές.

Όσο για τον Οσβάλντο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ δανεικός από τη Σαουθάμπτον, είχε αγωνιστεί πέρυσι στη «Γηραιά Κυρία» δανεικός από τους «αγίους» στο δεύτερο μισό της σεζόν, σημειώνοντας επτά γκολ σε 12 εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x