Πόλο

Ματσάρα και… σκούπα για Ολυμπιακό!

Το 3ο σερί πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε μετά από… ματσάρα της Βουλιαγμένης (13-11) και έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο. Παράπονα από το ΝΟΒ

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 13-11 της Βουλιαγμένης, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε το τρίτο σερί πρωτάθλημα και έβδομο συνολικά της ιστορίας του στην Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες τα βρήκαν σκούρα κόντρα στα κορίτσια του ΝΟΒ, παρότι προηγήθηκαν με 4-2. Η Χυδηριώτη μείωσε σε 4-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου, για να ισοφαρίσει η Ξενάκη λίγα λεπτά αργότερα.

Το επιμέρους 3-1 του Ολυμπιακού τον έφερε ξανά στο +2 στο ημίχρονο, όμως ένα φοβερό οκτάλεπτο της Βουλιαγμένης άλλαξε τα δεδομένα υπέρ της.

Με τις Μαυρωτά και Ξενάκη να ξεχωρίζουν έγινε το 10-8 υπέρ του ΝΟΒ, που οδήγησε σε νέο ξέσπασμα του Ολυμπιακού, με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Ασημάκου που οδήγησε σε ένα επιμέρους 4-1 και το τελικό 13-11.

Απ’ τον τρίτο τελικό δεν έλειψαν τα παράπονα προς την διαιτησία, με τις φιλοξενούμενες να εκφράζουν δυσαρέσκεια για κάποιες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του ματς.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-11
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 2-5, 4-1

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 3, Έμολο 4, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 2, Ασημάκη 2
Βουλιαγμένη: Πρωτοπαππά 1, Ξενάκη 3, Χυδηριώτη 2, Ρουμπέση 1, Μαυρωτά 2, Διαμαντοπούλου 1, Τσουκαλά 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x