Γενικά

Ματωμένο φινάλε στην κόντρα του Undertaker με τον Μπροκ Λέσναρ

Ο τρίτος αγώνας ανάμεσα στον Undertaker και τον Μπροκ Λέσναρ ήταν και ο τελευταίος τους.

Το βράδυ της Κυριακής έπεσε η αυλαία στην κόντρα που είχε ανοίξει ανάμεσα στον Undertaker και τον Μπροκ Λέσναρ και κράταγε από την Wrestlemania του 2014.

Τότε ο Λέσναρ είχε σπάσει το αήττητο σερί του Taker και τον άφησε περίπου ένα χρόνο εκτός δράσης. Στο Summerslam, πριν από δύο μήνες, η κατάληξη ήταν διαφορετική με ένα αμφιλεγόμενο φινάλε που βρήκε νικητή τον Undertaker.

Έτσι στο Hell in a Cell η μάχη τους είχε διαφημιστεί ως η τελευταία τους.

Και το θέαμα αποζημίωσε και τον κόσμο που γέμισε το Staple Center στο Λος Άντζελες αλλά και αυτούς που το παρακολουθήσαν ζωντανά σε κάθε γωνία του πλανήτη μέσω του WWE Network.

Οι συνθήκες που δημιουργεί η αναμέτρηση σε κλουβί ήταν το τέλειο συνοδευτικό, αφού ο Λέσναρ μάτωσε από πολύ νωρίς, το ίδιο και ο Undertaker λίγη ώρα μετά.



Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ρεαλιστικό με τον Λέσναρ να είναι ο νικητής σε ένα αποτέλεσμα απολύτως λογικό και αναμενόμενο, αφού σε καμία περίπτωση δεν «μειώνει» τον μύθο του Taker, ενώ διατηρεί τη δυναμική του Μπροκ Λέσναρ ως ασταμάτητης μηχανής.

inner

inner

Το φινάλε βρήκε τον Undertaker μόνο του στο ρινγκ να δέχεται standing ovation από τον κόσμο.

inner

Το Hell in a Cell όμως δεν τελείωσε με αυτή την εικόνα, αφού τα φώτα έσβησαν, η μουσική του Bray Wyatt δόνησε την ατμόσφαιρα και ολόκληρη η τετραμέλης πλέον οικογένεια Wyatt επιτέθηκε στο Undertaker και στην συνέχεια τον μετέφερε εκτός αρένας.

Η επίθεση αυτή στήνει λογικά το σκηνικό για το Survivor Series του Νοεμβρίου όπου παραδοσιακά υπάρχει αναμέτρηση ομάδων. Από τη μία πλευρά οι Wyatt και από την άλλη περιμένουμε να δούμε ποιους θα έχει στο πλευρό του ο Undertaker με τους Dean Ambrose και Roman Reigns να είναι σιγουράκια.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x