Ειδήσεις

Μαυροκεφαλίδης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Με όπλο τη συγκέντρωση και την άμυνα η Εθνική μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στη Ρωσία, δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στον NovaΣΠΟΡ FM94.6, αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στη Σουηδία.

Σίγουρος πως η Εθνική μπορεί να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο Ευρωμπάσκετ απέναντι στη Ρωσία εμφανίστηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM94.6.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως η αμυντική λειτουργία ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Σουηδία, δηλώνοντας πως βοήθησε η «γκέλα» της Τουρκίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM94.6:

«Σίγουρα κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Μπήκαμε χαλαρά ξεκίνημα στο ξεκίνημα όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Καταφέραμε να βελτιωθούμε κυρίως στην άμυνα που είναι και η βασική μας προτεραιότητα και να αλλάξουμε την εικόνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Έλληνα σέντερ που εν συνεχεία τόνισε:

«Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο».

Όσον αφορά την ήττα της Τουρκίας από τη Φινλανδία είπε: «Ευτυχώς που έγινε, το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια. Μας έδωσε μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή».

Κλείνοντας, σχετικά με το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Ρωσία τόνισε: «Με συγκέντρωση στην άμυνα νομίζω θα τα καταφέρουμε. Νομίζω όλοι πάνω – κάτω ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x