Αγγλία

«Μάχη» Ρεάλ – Μπάρτσα για Αγουέρο

Στο πρόσωπο του Σέρχιο Αγουέρο φέρονται να έχουν βρει τον κατάλληλο φορ που ψάχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες παρουσιάζονται έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του τον Γενάρη.

Στα πόδια του Σέρχιο Αγουέρο «σφάζονται» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα!

Οι δύο ισπανικές ομάδες βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αξιόλογου σέντερ φορ και, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, ο Αργεντινός επιθετικός είναι στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Στη «βασίλισσα» αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την περίπτωση του Λουίς Σουάρες και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον διεθνή φορ της Μάντσεστερ Σίτι, ύστερα από συνάντηση που είχαν ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τους Κάρλο Αντσελότι και Ζινεντίν Ζιντάν.

Από την άλλη πλευρά, οι «μπλαουγκράνα» μετά τους συνεχείς τραυματισμούς του Λιονέλ Μέσι σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του Αγουέρο, αφού στο ρόστερ τους δεν έχουν κάποιο καθαρόαιμο επιθετικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σκόρερ Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» μέχρι το 2017 και η μετακίνηση του θα εξαρτηθεί μόνο από τη διοίκηση του συλλόγου.

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x