Stoiximan Super League

Μαζεύει τα κομμάτια του

Προσπάθεια ανασύνταξης γίνεται στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα, καθώς έχει μπροστά του το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου θα παιχθεί το ευρωπαϊκό του μέλλον. Δεν θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Το όνειρο για Τσάμπιονς Λιγκ έκανε οριστικά «φτερά» για τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον στην ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσουν για να πάρουν ότι καλύτερο απέμεινε από τα play-off. Δηλαδή, το καλό εισιτήριο για το Europa League, ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία το… κατακαλόκαιρο.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη, διότι χάθηκε ο μεγάλος στόχος, όμως θα πρέπει να την ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό στον «Δικέφαλο του Βορρά», διότι υπάρχει μπροστά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Το Σάββατο (17/5, 20:30) οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη θα πρέπει να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος την ίδια ώρα θα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, αλλά υπερέχουν λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων. Επιπλέον, οι Περιστεριώτες είναι τρεις βαθμούς πίσω.

Στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» δεν θα παίξει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα δέχθηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε τις 13 στο φετινό πρωτάθλημα. Οπότε θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο ματς. Αυτό με τον Παναθηναϊκό και στο πρώτο της επόμενης σεζόν. Ο 25χρονος επιθετικός είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας και από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x