Stoiximan Super League

Μαζεύουν κι ας είναι… ρόγες

Δεν ξεκόλλησαν απ’ την δεινή βαθμολογική θέση, όμως Εργοτέλης και Παναιτωλικός μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και… έναν βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1 στο ισορροπημένο ματς που έγινε στο Παγκρήτιο.

Κανείς του δεν νίκησε, όμως δεν… έχασαν. Αυτή η σκέψη φαίνεται πως κυριάρχησε στο Παγκρήτιο, όπου Εργοτέλης και Παναιτωλικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1) στην Πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αποτέλεσμα που δεν δίνει σε κανέναν βαθιά βαθμολογική ανάσα, όμως προσθέτει έναν ακόμα βαθμό στην φετινή τους προσπάθεια, που αποδεικνύεται δύσκολη μετά από πέντε παιχνίδια.

Το γκολ του Μορένο άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό, ενώ δύο κλασικές ευκαιρίες του ίδιου και του Κάπελ θα μπορούσαν να αυξήσουν τα τέρματα για τους Αγρινιώτες, που στο πρώτο μισό έδειξαν να βρίσκονται κοντά στη πρώτη τους φετινή νίκη.

Στο δεύτερο μισό του ματς, ο Εργοτέλης αντέδρασε και με γκολ του Λυκογιάννη (60’), πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς:



Ο ρυθμός στο παιχνίδι άργησε να «ανάψει», με τις δύο ομάδες να κάνουν ξεκάθαρο πως αυτό που έχει σημασία είναι να μη… χάσουν. Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που άρχισε να ανεβαίνει, διατηρώντας τον έλεγχο του ματς. Αυτός που βρήκε τη… πρώτη λύση όμως, ήταν ο Παναιτωλικός.

inner

Μετά από μεγάλη ευκαιρία των «κιτρινόμαυρων» στο 24’, με τον Νόσκοβιτς να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ο Μορένο άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό, κόντρα στη ροή του ματς. Ο Κάπελ έβγαλε τη σέντρα και ο Μορένο με έξυπνο τακουνάκι έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου. Ο Εργοτέλης συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς ουσιαστικές φάσεις και ο Παναιτωλικός συνέχισε να… δημιουργεί, έχοντας δύο κλασσικές ευκαιρίες.

inner

Στο 33’ ο Μορένο έχασε τρομερή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν βρέθηκε προ κενής εστίας, μετά από άστοχη έξοδο του Τσέρνι , με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Κάπελ, όταν βγήκε στο τετ α τετ, εκμεταλλευόμενος λάθος του Εργοτέλη στο κέντρο, όμως ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» μπλόκαρε.

inner

Χλιαρά ξεκίνησε και το δεύτερο μισό του ματς, όμως η πίεση του Εργοτέλη για την ισοφάριση άρχισε να γίνεται πιο αισθητή. Αρχικά ο Χαλκιαδάκης απείλησε στο 54’, όμως ο Μπρακάλι είπε «όχι», όμως δεν είχε την ίδια τύχη στο 60’. Σε εκτέλεση κόρνερ του Μπογκντάνοφ, ο Λυκογιάννης έπιασε την κεφαλιά και έφερε ξανά τις ισορροπίες στο παιχνίδι με το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.





Οι ενδεκάδες:

Εργοτέλης (Π. Δερμητζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (67’ Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος (87’ Πίτσος), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς.

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Ρέντζας, Κουρέζ, Κούτρης, Στράους

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Μαρτίνες, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (59’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ (74’ Μύγας), Φωτάκης (90’ Καλογέρης), Μαρτίνες, Μορένο.

Στον πάγκο έμειναν οι: Στεφανάκης, Εντζενγκέλε, Μπαχαράνο, Άλβες,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x