Επικαιρότητα

Με 46 μαχαιριές σκότωσαν τον επιχειρηματία στον Αλμυρό Βόλου

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία στον Αλμυρό Βόλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία στον Αλμυρό Βόλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, η ιατροδικαστής μέτρησε συνολικά 46 τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του θύματος, κάποια από τα οποία ήταν επιφανειακά και άλλα προκάλεσαν σοβαρές βλάβες σε βασικά του όργανα. Αυτό που προκάλεσε τον θάνατο του επιχειρηματία, ήταν ένα τραύμα στον τράχηλο που δόθηκε με ιδιαίτερη δύναμη και έφτασε ως την καρωτίδα.

Η ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπει τον ισχυρισμό του 36χρονου φερόμενου δράστη ότι βρήκε τυχαία στο δρόμο το θύμα στην επιχείρηση του οποίου είχε εργαστεί για έξι μήνες και ότι εκείνος τον κάλεσε στο σπίτι του να συζητήσουν για τα χρήματα που υποτίθεται ότι του όφειλε, αλλά τσακώθηκαν και τον μαχαίρωσε πάνω στα νεύρα του.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, ο 36χρονος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του ρίχνοντας χλωρίνη στο σημείο του εγκλήματος, ενώ έριξε στο δάπεδο ρούχα και αναποδογύρισε τα έπιπλα για να φανεί ως ληστεία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x