Γενικά

Με BMW i3 η… Costa Navarino

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW, το i3, παραδόθηκε στις εγκαταστάσεις της BMW Σπανός Α.Ε., εταιρεία που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του BMW i3 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος πελάτης στην ελληνική αγορά που απέκτησε το πρώτο ηλεκτρικό BMW i3, είναι η… διοίκηση της Costa Navarino Resort.
Ο χαρακτήρας του νέου βιώσιμου μοντέλου της BMW συνάδει απόλυτα με την Costa Navarino που αποτελεί τον πρώτο ολοκληρωμένο, περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα.

Είναι αλήθεια ότι BMW και Costa Navarino έχουν αποκτήσει ευρύτερη συνεργασία. Η γερμανική εταιρεία είχε διαθέσει μοντέλα της προς δοκιμαστική οδήγηση σε διακεκριμένους πελάτες της Costa Navarino κι αυτό έπαιξε το ρόλο του στην προτίμηση του ξενοδοχείου.
Εντός των ημερών πρόκειται να ακολουθήσουν επιπρόσθετες παραδόσεις του ηλεκτρικού BMW i3 σε πελάτες της ελληνικής αγοράς.
Η BMW Σπανός Α.Ε., είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της μάρκας BMW i στην Ελλάδα (Λ. Συγγρού 299 & Αμφιθέας, Νέα Σμύρνη τηλ. επικοινωνίας 210-9424 449).

Δείτε περισσότερα και την τηλεοπτική εκπομπή DRIVE & TRAVEL, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x