Stoiximan Super League

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που θριάμβευσε επί της Άντερλεχτ έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Βέροια.

Ένας αρκετά… διαφορετικός Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 16:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μίτσελ διατήρησε στο βασικό σχήμα τους Ρομπέρτο, Μανωλά, Μανιάτη, Σάμαρη, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου, αλλά έκανε αρκετές αλλαγές. Η άμυνα είναι αλλαγμένη κατά τα 3/4, αφού αριστερά θα παίξει ο Χολέμπας αντί του Μπονγκ, στόπερ δίπλα στον Μανωλά ο Μετζανί αντί του Σιόβα, ενώ δεξιά θα είναι ο Παπάζογλου αντί του Μανιάτη, ο οποίος περνά στο κέντρο δίπλα στον Σάμαρη, στη θέση του Εντινγκά.

Ο Βάις παραμένει δεξί εξτρέμ, αλλά στο απέναντι άκρο στη θέση του Ολαϊτάν θα παίξει ο Φουστέρ. Το επιθετικό δίδυμο των Σαβιόλα και Μήτρογλου είναι αμετακίνητο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αβρ. Παπαδόπουλος, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι οι τραυματίες Μασάντο, Τσόρι, Μπονγκ, Σαλίνο και ο Τόρες που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x