Βόλεϊ

Με αλλαγές το «τρίποντο» ο Ολυμπιακός

Χωρίς τις Νέσοβιτς και Μπραμπόροβα, αλλά με τις Κωνσαντινίδου και Κωνσταντίνου στο βασικό σχήμα παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός και πανηγύρισε άνετα (3-0 σετ) τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη.

Αλλαγμένος, αλλά με την… γνωστή αγωνιστική εικόνα ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Ηλιούπολης 3-0 σετ στην 19η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» παρατάχθηκαν με τις Αλίκη Κωνσταντινίδου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου στο βασικό σχήμα, ώστε να ξεκουραστούν οι Νέσοβιτς και Μπραμπόροβα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αλλαγές όμως δεν επηρέασαν το σύνολο του Γιάννη Νικολάκη που επιβλήθηκε χωρίς καμία δυσκολία κόντρα σ’ αυτό της Δήμητρας Λυκογιάννη.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Πειραιά σχολίασε μετά το ματς τον ρυθμό που είχε η ομάδα του σε όλο το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: «Το παιχνίδι φάνηκε εύκολο γιατί το κάνανε εύκολο τα κορίτσια. Κρίναμε ότι έπρεπε να ξεκουράσουμε την Νέσοβιτς και την Μπραμποροβα που έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και παρατάξαμε ένα σχήμα με τρεις κεντρικές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί δεν είναι εύκολο να κρατάς τον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς. Αυτό που κρατάμε εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι η συγκέντρωση και η σοβαρότητα που έδειξαν τα κορίτσια. Από δω και πέρα η ομάδα συγκεντρώνεται για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Περιμένουμε και τις δύο αθλήτριες για να μπούμε στην τελική στροφή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κλειδώσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο».

Στην κούραση της ομάδας της, αλλά και στην απουσία της Έντουαρντς, λόγω τραυματισμού στάθηκε η Δήμητρα Λυκογιάννη, λέγοντας: «Σήμερα παίξαμε χωρίς την βασική μας πασαδόρο, ενώ πολλά από τα κορίτσια έπαιζαν παιχνίδια με την ομάδα των Νεανίδων. Σίγουρα το παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού δεν είναι από αυτά που υπολόγιζε η ομάδα μας. Ήταν όμως μια καλό τεστ για τα επόμενα τρία παιχνίδια που είναι πολύ πιο σημαντικά για μας. Από αυτά τα ματς ελπίζουμε να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να καθαρίσουμε με την υπόθεση της παραμονής».

Τα σετ: 25-19, 25-16, 25-7
Ολυμπιακός (Νικολάκης): Γιώτα 7 (4/9 επ., 3 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 13 (7/15 επ., 1 άσο, 5 μπλοκ), Βέσοβιτς 17 (13/28 επ., 4 άσοι, 100% υπ. – 83% άριστες), Κωνσταντίνου 8 (8/19 επ., 69% υπ. – 46%), Χριστοδούλου 3 (1/1 επ., 2 άσοι), Λαμπρούση 9 (8/16 επ., 1 άσο), Κονόμι –λ (56% υπ. – 44% άριστες) / Κοκκινάκη, Τέζα 2 (1/2 επ., 1 άσο).
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπανίκα Σ. 4 (3/21 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. – 33% άριστες), Μαρκοπούλου 3 (2/7 επ., 1 μπλοκ), Γιοβάνη 10 (9/27 επ., 1 μπλοκ), Αλέξις 3 (1/14 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 19% υπ. – 06% άριστες), Λάππα 1 (1 άσο), Πατεράκη 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Αργυροπούλου-λ (53% υπ. – 34% άριστες) / Μπόκα, Γεωργίου, Καπέλλου 2 (2/3 επ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x