Βόλεϊ

Με Αρσενιάδη η Εθνική βόλεϊ

Ο Κώστας Αρσενιάδης θα είναι επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής βόλεϊ ανδρών, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε το ΔΣ της ΕΟΠΕ το Σάββατο.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά το 2009, με στόχο να το οδηγήσει στις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

«Αποτελεί σίγουρα τιμή το ότι επιλέχθηκα από τη διοίκηση της ομοσπονδίας για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Δεν το κρύβω ότι ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Εθνική για να ολοκληρώσω αυτό που έμεινε στη μέση το 2009, ωστόσο δεν μπορούσα να γνωρίζω αν θα είχα αυτή την ευκαιρία και φυσικά το πότε θα μου δινόταν. Σίγουρα, πάντως τώρα είναι εντελώς διαφορετικές οι συγκυρίες.

Είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες, έχει ταλέντο, έχει παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν και μαζί τους να ανέβει επίπεδο Σίγουρα, το ευρωπαϊκό βόλεϊ έχει προχωρήσει, έχουν εμφανιστεί πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου δίπλα στις παραδοσιακές δυνάμεις, οι οποίες φιλοδοξούν να πλασαριστούν κοντά σ’ αυτές. Σε αυτό το νέο περιβάλλον λοιπόν η θέση μας είναι αυτή που είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή και μένει να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και το πως θα παρουσιαστούμε πιο πλήρεις και πιο ανταγωνιστικοί εκεί, γιατί το ένα συνδέεται με το άλλο. Είναι νωρίς να σχολιάσουμε τον όμιλο, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά στα χαρτιά είμαστε η τρίτη δύναμη.

Είναι μεγάλη τιμή το ότι βρίσκομαι στο τιμόνι της Εθνικής, αλλά είναι κι ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί αυτό συμβαίνει σε μια δύσκολη στιγμή. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια με τον κ. Δρίκο, την οποία θα προσπαθήσουμε να τη συνεχίσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στην κατάσταση που είμαστε, καλύτερα να μιλάμε όσο το δυνατόν λιγότερο και ότι έχουμε να πούμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο νέος ομοσπονδιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x