Βόλεϊ

Με διαφορετικούς στόχους…

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19.00 ένα από τα σημαντικά ματς της 19ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Άρη.

Οι Πατρινοί μπορεί να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη θέση τους και να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους, ενόψει πλέι άουτ. Ο Άρης θέλει τη νίκη για να κρατηθεί μέσα στην οκτάδα και να αποφύγει τις μελλοντικές περιπέτειες.

Η Παναχαϊκή προέρχεται από την ήττα στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ. Σε 18 αγώνες, έχει 5 νίκες και 13 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ισόβαθμη με τη Νίκη Αιγινίου.

Το σοβαρό πρόβλημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νίκου Ρουμελιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης δήλωσε πως: «Είναι "τελικός", ο πρώτος στη σειρά από τους τέσσερις στις ισάριθμες αγωνιστικές που μας απομένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου. Πρέπει να νικήσουμε και το ιδανικό θα είναι να πάρουμε τρεις βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες.

Ο Άρης δεν έχει σχέση με τον πρώτο γύρο. Θεωρώ ότι είναι χειρότερος από τον πρώτο γύρο και δεν είναι τυχαίο ότι έχει μεγάλο σερί ηττών. Μοιάζει με την κατάσταση που υπήρχε στην Παναχαϊκή, έπειτα από το διαζύγιο με τον Αρη Αγγελόπουλο. Σημασία έχει το πώς θα παίζουμε εμείς. Αν παίξουμε όπως στο καλό μας διάστημα με τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα νικήσουμε».

Ο Άρης προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες. Έχει να νικήσει από τις 18 Ιανουαρίου και το 3-1 σετ επί της Λαμίας και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός οκτάδας. Σε 18 αγώνες έχει 6 νίκες και 21 βαθμούς. Βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Παμβοχαϊκό που ακολουθεί.

Δεν έχει κάποια απουσία και ο Βαγγέλης Κουτσονίκας δήλωσε πως: «’"Καιγόμαστε" για τους βαθμούς της νίκης. Πάμε για να νικήσουμε».

Στον πρώτο γύρο, ο Άρης νίκησε 3-0 σετ στη Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x