Βόλεϊ

Με διαφορετικούς στόχους...

Η αυλαία της ένατης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών πέφτει το απόγευμα της Δευτέρας στις 19.00 στο κλειστό της Χαλάστρας με την αναμέτρηση Μακεδόνες – Παναθηναϊκός.

Ο Μανώλης Σκουλικάρης δεν υπολογίζει και σ’ αυτό το ματς την Μπούσια, αλλά θα παίξει η Πολυνοπούλου, η οποία στην αρχή της εβδομάδας υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

«Είναι ένα ματς όπου έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας πριν τα δύο κρίσιμα ματς με Μαρκόπουλο και Ρέθυμνο. Είχαμε κάποια θέματα που μας ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες και μας επηρέασαν στην προπόνηση, αλλά θα παίξουν όλα τα κορίτσια», τόνισε ο τεχνικός των Μακεδόνων, ο οποίος έθιξε και το θέμα του γηπέδου που ταλανίζει την ομάδα του.

«Το πιο μεγάλο, όμως, πρόβλημα για μένα και την ομάδα είναι το γήπεδο που είναι η έδρα μας, αφού είναι το χειρότερο της κατηγορίας και επικίνδυνο για τραυματισμούς. Ελπίζω ότι ο Δήμος Αξιού θα επισπεύσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης του δικού μας γηπέδου κι από το νέο έτος να αγωνιζόμαστε, επιτέλους, στη φυσική μας έδρα».

Στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο στόχος των «πράσινων» είναι το «9 στα 9».

«Παίζουμε και πάλι απέναντι σε μια ακόμη ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, αλλά οι Μακεδόνες εμφανίζονται αρκετά ανταγωνιστικοί σε όλα τους τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα. Θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση σε ένα δύσκολο γήπεδο και, επίσης, θέλω να δω τις αθλήτριες μου σοβαρές σε ένα ακόμη παιχνίδι», σχολίασε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x