F1

Με δύο Grand Prix στην Αμερική η F1

Δεύτερο αμερικάνικο Grand Prix αναμένεται να ενταχθεί στο καλεντάρι της Formula 1 - Τέσσερις είναι οι πόλεις που εξετάζονται από τη FIA για να το φιλοξενήσουν.

Ο Γενικός Διευθυντής της Formula 1, Τσέις Κάρεϊ αποκάλυψε την πρόθεση της Liberty Media να εντάξει στο καλεντάρι της διοργάνωσης και δεύτερο αμερικάνικο Grand Prix.

Υποψήφιες για να φιλοξενήσουν τον δεύτερο αγώνα επί αμερικανικού εδάφους είναι η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.

«Έχουμε συζητήσεις με τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας αλλά δεν θέλω να πω δημόσια σε τι φάση βρίσκονται οι συζητήσεις με αυτές τις πόλεις, οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν αγώνα της Formula 1. Έχουμε και εμείς ενδιαφέρον για αυτές τις πόλεις και για κάποιες άλλες. Πρέπει να βρούμε τη κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε τη συμφωνία και το κατάλληλο μέρος που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν θα είναι μια απόφαση της στιγμής. Πρέπει το Grand Prix να αντιπροσωπεύει το άθλημα και γι αυτό θα σκεφτούμε πολύ πριν αποφασίσουμε», ανέφερε ο Τσέις Κάρεϊ.

Από το 2012 το αμερικάνικο Grand Prix διεξάγεται στο Τέξας.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x