Βόλεϊ

Με δύο αφίξεις σε ρυθμούς... Ευρώπης

Με τις προσθήκες των Φιλίποφ και Αρμενάκη συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού. Μέχρι το φιλικό της Παρασκευής θα φτάσει και ο τελευταίος.

Σε ρυθμούς… Ευρώπης συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Γιαστρέμπσκι ο Ντίμα Φιλίποφ ενσωματώθηκε στο σύνολο του Σωτήρη Δρίκου, όπως και ο Τόλης Αρμενάκης.

Την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει τις προπονήσεις ο Ανέστης Δαλακούρας, ενώ από Πέμπτη αναμένονται οι Βασίλης Κουρνέτας, Γιώργος Στεφάνου, Μενέλαος Κοκκινάκης και την Παρασκευή θα ενσωματωθεί και ο Δημήτρης Τζούριτς.

Αύριο το πρωί οι διεθνείς θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο ‘Φιλοκτήτης’ στην Παιανία.

Την Παρασκευή (9/5) στις 19.30 θα ξεκινήσουν και τα φιλικά με τη Λετονία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα δώσει δύο ακόμα παιχνίδια με τους Λετονούς στο κλειστό του Ρέντη το Σάββατο (10/5 – 19.30) και την Κυριακή (11/5 – 18.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x