Stoiximan Super League

«Με ενδιαφέρει μόνο ο ΟΦΗ»

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, όσον αφορά τη σχέση του με τον Ολυμπιακό, μετά και το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του.

Έτσι, ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ διέψευσε την Τρίτη δηλώσεις περί επιθυμίας του να επιστρέψει στους νταμπλούχους Ελλάδος από άλλο πόστο και ξεκαθάρισε πως σκέφτεται μόνο τη νυν ομάδα του αυτή τη στιγμή και τίποτα περισσότερο.

«Εγώ ποτέ δεν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να εργαστώ σε κάποιο άλλο πόστο. Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να με έχουν στην καρδιά τους και τους ευχαρίστησα θερμά για αυτό, αλλά τώρα ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ, είμαι ευχαριστημένος εδώ και έχω εκφράσει πολλές φορές τις ευχαριστίες μου προς τον ΟΦΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο.

Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Μόνο αυτό σκέφτομαι, μόνο αυτό θέλω και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και ίσως κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μένα και τον ΟΦΗ»,, ήταν η διευκρινιστική δήλωση του 32χρονου παίκτη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x