Χάντμπολ

Με Φερόε και Φινλανδία η Εθνική χάντμπολ γυναικών

Οι Νήσοι Φερόε και η Φινλανδία θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής χάντμπολ γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2018.

Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη την Τρίτη στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη και άπαντες θα αγωνιστούν στον πρώτο όμιλο των προκριματικών.

Στη δεύτερη κλήρωση που ακολούθησε για την έδρα των αγώνων, πρώτα απέκτησαν το δικαίωμα διοργάνωσης του ομίλου οι Νήσοι Φερόε. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 9-11 Ιουνίου 2017 και στην επόμενη φάση θα προκριθεί μόνο η πρώτη ομάδα.

Στον άλλο όμιλο, θα παίξουν Ισραήλ, Κόσσοβο και Γεωργία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μενέλαος Δανήλος, τόνισε πως: «Κληρωθήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο, η Φινλανδία είναι η πιο καλή ομάδα από αυτές που ήταν υποψήφιες αντίπαλοί μας. Επίσης, δεν θέλαμε το μακρινό ταξίδι. Γενικά, δε σταθήκαμε τυχεροί, αυτό, όμως, μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει ώθηση και δύναμη να παλέψουμε περισσότερο.

Έτσι και αλλιώς, το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ έχει μάθει στα δύσκολα, τίποτα δεν του έχει χαριστεί. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις αθλήτριες και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε μία πρόκριση, που την έχουμε πολύ ανάγκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x