Στίβος

Με Φιλιππίδη, Λίσεκ το 3ο Athens Street Pole Vault

Μεγάλοι αγώνες επί κοντώ και Κώστας Φιλιππίδης… πάνε πακέτο και, έτσι, ο κορυφαίος αθλητής του αγωνίσματος στην Ελλάδα δε θα μπορούσε να λείψει από το 3ο Athens Street Pole Vault στο Σύνταγμα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στον κλειστό στίβο θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης το ερχόμενο Σάββατο και θα έχει την ευκαιρία να κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη θερινή σεζόν, ύστερα από την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου στην Ιαπωνία και τα 5.40 που ξεπέρασε στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Ο 29χρονος πανελλήνιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος συμμετείχε τόσο στο Ζάππειο το 2013, όσο και στη Μαρίνα Φλοίσβου πέρυσι.

Για τον Πιοτρ Λισεκ, η Αθήνα έχει ιστορική σημασία, αφού ο Πολωνός πρωταθλητής στο περυσινό 2ο Athens Street Pole Vault στη Μαρίνα Φλοίσβου ξεπέρασε τα 5.52 και έκανε το πρώτο βήμα για την αγωνιστική του άνοδο. Φέτος, θα αποτελέσει έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ο Λίσεκ θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη θερινή σεζόν και θα επιδιώξει από νωρίς το κάτι παραπάνω.

Επίσης, όπως και πέρυσι, ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, έχοντας ατομικό ρεκόρ 5.52 από τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή του Κάρλος Πεχ. Ο Γερμανός αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 5.65 στον κλειστό στίβο και το 2013 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Τάμπερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x