Πόλο

Με φόρα στη… Βαρκελώνη

Νικηφόρα ολοκλήρωσε το τουρνουά προετοιμασίας VODAFONE CUP στη Βουδαπέστη η Εθνική πόλο των ανδρών (10-9 την Ουγγαρία) και πάει με… φόρα στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο VODAFONE CUP στη Βουδαπέστη η Εθνική πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Βαρκελώνη, επικράτησε της Ουγγαρίας με 10-9 γεμίζοντας τουλάχιστον αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Το τουρνουά κατέκτησε το Μαυροβούνιο το οποίο έκανε το 3/3.

Οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά ξεκίνησαν καλά και πήραν το προβάδισμα, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο ατόνησαν στην άμυνα με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο ημίχρονο με 4-2. Στο δεύτερο μέρος όμως ανέβασαν στροφές και φορτσάροντας στην τελευταία περίοδο κατέφεραν να πάρουν μια σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, νίκη.

Κορυφαίος για την Ελλάδα ο Βλαχόπουλος με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 4-0, 4-4, 1-4.

Ουγγαρία: (Τίμορ Μπένεντεκ): Μάνταρας 1, Μπάτορι 1, Βάμος 3, Χοσνιάνσκι 2, Χάραϊ 1

Ελλάδα: (Σάκης Κεχαγιάς): Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 1, Αφρουδάκης 1, Δελακάς 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Βλαχόπουλος 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x