Betmasters

Με Γαλλία και Σενεγάλη

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται σήμερα με την 2η αγωνιστική των ομίλων και ο Νίκος Ζέρβας, προτείνει μία δυάδα αγώνων που εκτιμά πως έχει αξία στοιχηματικά.

Επειδή οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις, απέφυγα χθες να ασχοληθώ στοιχηματικά με τα παιχνίδια. Υπήρχαν αρκετές παγίδες που δυστυχώς αρκετοί έπεσαν μέσα, αλλά ας ελπίσουμε πως από σήμερα που έχουμε τη πρώτη εικόνα των ομάδων, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Ξεχώρισα δύο παιχνίδια που με λίγη τύχη μπορούν να μας πάνε στο ταμείο. Η αρχή θα γίνει από το Σερβία-Γαλλία, όπου θεωρώ λάθος το να δίνεται προβάδισμα στους «τρικολόρ». Είναι πιο αθλητική ομάδα από τους Σέρβους, άσχετο αν έχασαν χθες από τη Βραζιλία. Η νίκη είναι επιτακτική για τους Γάλλους που σε αντίθετη περίπτωση θα μπλέξουν σε περιπέτειες ακόμα και για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Περιμένω ντέρμπι που θα κριθεί στη λεπτομέρεια και πάω με το «διπλό» που έχει και πλεονέκτημα 2,5 πόντων.

Στο ματς του ομίλου μας ανάμεσα σε Σενεγάλη και Πουέρτο Ρίκο, υπάρχει φαβορί και αυτό είναι το Πουέρτο Ρίκο. Δεν έδειξε όμως τίποτα καλό στη πρεμιέρα όπου έχασε με κάτω τα χέρια από την Αργεντινή. Το ίδιο και η Σενεγάλη που δε κατάφερε να προβάλει τη παραμικρή αντίσταση στην Ελλάδα, όμως απόψε τη περιμένω πιο ανταγωνιστική. Γι’ αυτό και θα προτιμήσω το «μαξιλαράκι» του υπερβολικού αβάντζου των 17,5 πόντων που δίνεται στους αφρικανούς και θα ποντάρω στον «άσσο».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σερβία-Γαλλία +2,5 2 (1.90)
Σενεγάλη +17,5-Πουέρτο Ρίκο 1 (1.90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x