Super League 2

Με Γεωργέα στα Χανιά

Δοκιμή με το Νίκο Γεωργέα στη βασική ενδεκάδα ως παρτενέρ του Κορδέρο στα χαφ έκανε ο Τραϊανός Δέλλας εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τα Χανιά στα Περιβόλια. Τι είπε ο Δέλλας στους παίκτες του.

Σαφέστερη εικόνα για τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ στα Περιβόλια την Παρασκευή απέναντι στα Χανιά (18:00) έδωσε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Τραϊανός Δέλλας.

Ελλείψει και πάλι του Ανάκογλου κι έχοντας την πρόθεση να επαναφέρει τον Μάνταλο στη φυσική του θέση, αυτή του επιτελικού μέσου, ο «Κολοσσός» αναζητούσε τον παρτενέρ του Κορδέρο στα κεντρικά χαφ. Η επιλογή του φαίνεται πως θα είναι ο Νίκος Γεωργέας, που προτιμάται από τους Ρόβα και Φαγέ.

Για τις άλλες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος θα είναι τα στόπερ έχοντας δεξιά τον Μπακάκη κι αριστερά τον Πεταυράκη, ενώ στις αντίστοιχες πλευρές θα κινούνται σαν εξτρέμ οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα. Ο Μάνταλος θα είναι επιτελικός μέσος και μπροστά του θα βρίσκεται ο Αραβίδης, με τους Ντούνη και Ντακόλ να χάνουν τη θέση τους στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τραϊανός Δέλλας και πάλι επισήμανε στους παίκτες του τις δυσκολίες του αγώνα. «Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία θα παίξει κλειστά και θα παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για να φτάσουμε στη νίκη, πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποδώσουμε στο γήπεδο όλα όσα έχουμε πει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x