Βόλεϊ

Με Γιαννακόπουλο στου Ρέντη ο Παναθηναϊκός!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα συνοδεύσει την ομάδα βόλεϊ ανδρών, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ, εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι αρχηγός αποστολής της ομάδας βόλεϊ ανδρών, στον αυριανό (13/02) πρώτο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», εξέδωσε σήμερα το «τριφύλλι»…

Παράλληλα, σε αυτήν, κατέστη σαφές ότι η ανοχή στις διαιτητικές αδικίες που έχουν υποστεί οι ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού ΑΟ θυμίζοντας... ποδοσφαιρικά παραδείγματα έχει τελειώσει, καθώς «αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά η σχετικη ανακοίνωση:

«Η ανυπαρξία των προηγούμενων διοικήσεών μας σε όλα τα επίπεδα, μας είχε φέρει στο σημείο να είμαστε υπερχρεωμένοι, όλα τα τμήματα να βρίσκονται στην ανυποληψία αλλά και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αποφάσεις διαιτητών χειρότερες και από το πέναλτι του Παπουτσέλη και το οφσάιντ του Κατσουράνη, όπως αυτή στη χθεσινή αναμέτρηση του βόλεϊ Γυναικών και εκείνη στην περσινή αναμέτρηση του βόλεϊ Ανδρών.

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Υ.Γ.: Αύριο, 13/2, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ η ομάδα θα συνοδευτεί από τον Πρόεδρό μας κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x