Euro 2024

Με Γκέκα και χωρίς εκπλήξεις

Οι δύο αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία θα κρίνουν την πορεία της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Επιστροφή Φάνη Γκέκα στη «γαλανόλευκη».

Την αποστολή για τους δύο «τελικούς» με τη Ρουμανία (15/11 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και 19/11 στο Βουκουρέστι) θα ανακοινώσει στις 12:00 ο Φερνάντο Σάντος. Εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα σε σχέση με τα τελευταία ματς κόντρα στη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Φάνη Γκέκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Εθνική ο επιθετικός της Κόνιασπορ είναι στις 7 Ιουνίου με αντίπαλο τη Λιθουανία στο Βίλνιους. Ο εν ενεργεία πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια αυτής της πορείας μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Φάνης Γκέκας μετράει επτά συμμετοχές και έχει σκοράρει δύο φορές.

Στο ρόστερ της Εθνικής θα διατηρηθεί ο Ανδρέας Σάμαρης που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον, ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει τρεις τερματοφύλακες θα καλέσει τους Ορέστη Καρνέζη, Μιχάλη Σηφάκη και Στέφανο Καπίνο. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας αναμένεται να κληθούν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Δημήτρης Σιόβας και ο Κώστας Μανωλάς. Εκτός θα μείνουν για ακόμα μία φορά ο Κώστας Φορτούνης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δεν έχουν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό.


Σωτήρης Ταμπάκος


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x