Europa League

Με ήρωα τον Γιαταμπαρέ

Ο Μουσταφά Γιαταμπαρέ ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης (2-0) της Τράμπζοσπορ με τη Λόκερεν,στο ντέρμπι για την κατάκτηση της 2ης θέσης του 12ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η επιβλητική αρχή που έχει κάνει η Λέγκια στον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ αφήνει τις Τράμπζονσπορ και Λόκερεν να «σφάζονται» για την δεύτερη θέση.

Στο σημερινό μεταξύ τους ντέρμπι, στην τρίτη αγωνιστική, η Τράμπζονσπορ ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα, επικρατώντας 2-0 των Βέλγων στην Τουρκία.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουσταφά Γιαταμπαρέ οι Τούρκοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πάνε με καλή ψυχολογία στο Βέλγιο για το δεύτερο ματς με τη Λόκερεν.

Ο Γάλλος επιθετικός στο 54’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εκίχι σκόραρε και «έλυσε» τα πόδια των συμπαικτών του, που είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Η Τράμπζονσπορ είχε τον πρώτο λόγο στο ματς, με τον Κόνσταντ να διπλασιάζει τα τέρματα στο 86’.

Έντονη ήταν η… ελληνική παρουσία στο ματς, αφού για τους Τούρκους αγωνίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε μια καλή ευκαιρία για γκολ, ενώ για τη Λόκερεν έπαιξε για 60 λεπτά ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μέταλιστ-Λέγκια Βαρσοβίας 0-1
(28’ Ντούντα)

Τραμπζονσπόρ-Λόκερεν 1-0
(54’ Γιαταμπαρέ)

Βαθμολογία

1. Λέγκια Βαρσοβίας 9 (3-0)
3. Τραμπζονσπόρ 6 (3-2)
2. Λόκερεν 3 (1-2)
4. Μέταλιστ 0 (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (06/11):
Λόκερεν-Τραμπζονσπόρ
Λέγκια Βαρσοβίας-Μέταλιστ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x