Βόλεϊ

Με Κάτσμαρτσικ ο Φοίνικας

Ο Οσκαρ Κάτσμαρτσικ θα είναι ο νέος τεχνικός του Φοίνικα Σύρου από ‘δω και στο εξής.

Οι «πειρατές» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Πολωνού τεχνικού, που θα αντικαταστήσει τον Σάσα Στεφάνοβιτς, μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν.

Ο 32χρονος τεχνικός ήταν βοηθός στην εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017, όπως και στην πρωταθλήτρια της ανατολικής χώρας, Ζάκσα Κέζιερτσιν, έχοντας σημαντική εμπειρία από τη συνεργασία με καταξιωμένους τεχνικούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο νέος προπονητής ήταν assistant coach του Ferdinando De Giorgi στην Εθνική Πολωνίας στο πρόσφατο EUROVOLLEY 2017 και στην πρωταθλήτρια Πολωνίας Zaksa Kedzierzyn-Kozle (PlusLiga winner 2016 and 2017 Polish Cup winner 2014, 2017).

Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στην εθνική Πολωνίας, έχοντας ενεργή συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες διακρίσεις της όπως: World Champion 2014 European Champion 2009,World League winner 2012,World Cup silver medalist 2011,World Cup bronze medalist 2015 European Championship bronze medalist 2011,World League bronze medalist 2011.

Έχει συνεργαστεί με τούς παγκοσμίου φήμης προπονητές Castellani, Anastasi, Antiga, Swiderski. Είναι γεννημένος 7 Μαΐου 1984 στην πόλη Γιαβόρζνο της Πολωνίας.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου καλωσορίζουν τον OSKAR KACZMARCYZK στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σεζόν με επιτυχίες».

Εν τω μεταξύ, η νορβηγική Βίκινγκ Μπέργκεν θα είναι η αντίπαλος των Συριανών στον τρίτο γύρο του Challenge Cup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x