Επικαιρότητα

Με κόκκινα χαλιά υποδέχθηκε η Μέρκελ τον Ομπάμα στο Ανόβερο (pics)

Στο Ανόβερο βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, όπου συναντάται με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Στο Ανόβερο βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, μαζί με πολυμελή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών για τη μεγαλύτερη βιομηχανική έκθεση στον κόσμο. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υποδέχτηκε το μεσημέρι τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν θέματα οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των Άνγκελα Μέρκελ και Μπάρακ Ομπάμα είναι η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP). Για τους υπέρμαχους της συμφωνίας είναι μια ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ενώ για τους πολέμιους μια μείωση των ευρωπαϊκών στάνταρ όσον αφορά την προστασία της γεωργίας και του περιβάλλοντος.

inner

inner

Οι πολιτικές συζητήσεις γίνονται στους Κήπους Χερενχόιζερ, όπου εδώ και δύο χρόνια επαναλειτουργεί ένα παλιό επιβλητικό παλάτι σε ρυθμό μπαρόκ. Τα οικονομικά θέματα θα συζητηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Ανοβέρου και φυσικά στην έκθεση.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x