Euro 2024

Με Κόστα και Χουανφράν η Ισπανία

Ο Ντανιέλ Καρβαχάλ «κόπηκε» τελευταίος από την αποστολή της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπήκαν στη λίστα οι Ντιέγκο Κόστα και Χουανφράν.

Την τελική 23άδα της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανακοίνωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τον Ντιέγκο Κόστα και τον Χουανφράν.

Ο πρώτος έπεισε το τεχνικό και ιατρικό τιμ πως θα ξεπεράσει εγκαίρως τον μυϊκό τραυματισμό του για να προσφέρει στα τελικά της Βραζιλίας, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε για το δεξί άκρο της άμυνας από τον Ντανιέλ Καρβαχάλ της Ρεάλ, που «κόπηκε» τελευταίος από τη λίστα.

Περισσότερους εκπροσώπους στην αποστολή έχει η Μπαρτσελόνα με επτά, ενώ μόλις τρεις έχει η Ρεάλ και τέσσερις η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ισπανία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ και θα αντιμετωπίσει Ολλανδία, Χιλή και Αυστραλία.

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ), Πέπε Ρέινα (Νάπολι), Νταβίντ Ντε Χέα (Μαν. Γιουνάιτεντ).

Αμυντικοί: Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Ζεράρ Πικέ, Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Χουανφράν (Ατλέτικο).

Μέσοι: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Σέρχιο Μπουσκέτς, Τσάβι Ερνάντες, Αντρές Ινιέστα, Σεσκ Φάμπρεγκας, Πέδρο Ροντρίγκες (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Χουάν Μάτα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Σάντι Καθόρλα (Άρσεναλ).

Επιθετικοί: Ντιέγκο Κόστα, Νταβίντ Βίγια (Ατλέτικο), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x