Επικαιρότητα

Με Κουφοντίνα και Τσοχατζόπουλο

VIPS! Έναν επικεφαλής κόμματος, έναν παραλίγο πολιτικό αρχηγό και τον «υπ’ αριθμόν 1 τρομοκράτη» φιλοξενούν, πλέον, οι φυλακές Κορυδαλλού. Την Παρασκευή μεταφέρεται εκεί κι ο Χρήστος Παππάς.

Στη Γυναικεία Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται την Παρασκευή ο Χρήστος Παππάς, εκεί όπου βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα μπορεί να θεωρηθεί «υψηλών (παραβατικών) προσωπικοτήτων», αφού στην ίδια κρατούνται, πλέον, ένας επικεφαλής κόμματος (Νίκος Μιχαλολιάκος), ένας παραλίγο αρχηγός κόμματος (Άκης Τσοχατζόπουλος) και ο «αρχιτρομοκράτης» Δημήτρης Κουφοντίνας.

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο Χρήστος Παππάς κρίθηκε το βράδυ της Πέμπτης προφυλακιστέος για την κατηγορία της «ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής ομάδας».

Ο ίδιος αποχωρώντας -συνοδεία αστυνομικής δύναμης- από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για τη ΓΑΔΑ, φώναξε : «Ζήτω ο Λαός – Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Με την προφυλάκιση του βουλευτή Επικρατείας Χρ. Παππά έκλεισε ο κύκλος των απολογιών των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ, στις Φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα μεταφέρεται την Παρασκευή ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, και στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Θήβας η ανθυπαστυνόμος Πειραιά που συνελήφθη για εμπλοκή της στην υπόθεση.

Για ολιγωρία και ανοχή από την κυβέρνηση πάνω στο φαινόμενο της εξάπλωσης των νεοναζί έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο Euronews.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «υπάρχουν πολιτικές ευθύνες γιατί επί μακρό χρονικό διάστημα ο κ. Δένδιας δεν έστειλε τους φακέλους που είχε στα χέρια του στον εισαγγελέα».

«Στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα η Χρυσή Αυγή έχει βρει τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή της», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x