Επικαιρότητα

Με ΚΤΕΛ έστελναν στην Αθήνα 120 κιλά λαθραίου καπνού

Οι άντρες της Ασφάλειας Αγρινίου που έκαναν έλεγχο στις αποθήκες των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ, εντόπισαν τέσσερις κούτες που είχαν αφεθεί για να ταξιδέψουν ασυνόδευτες στην πρωτεύουσα

Μεγάλη έξαρση παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες η διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίου καπνού από την Αιτωλοακαρνανία, καθώς μέσα σε δυο 24ωρα κατασχέθηκαν 280 κιλά! Το τελευταίο φορτίο εντοπίστηκε… αδέσποτο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό την Αθήνα!

Οι άντρες της Ασφάλειας Αγρινίου που έκαναν έλεγχο στις αποθήκες των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ, εντόπισαν τέσσερις κούτες που είχαν αφεθεί για να ταξιδέψουν ασυνόδευτες στην πρωτεύουσα, χωρίς όνομα αποστολέα. Μόλις τις άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι περιείχαν συνολικά 120 κιλά χύμα αδασμολόγητου καπνού και τις κατέσχεσαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα και του παραλήπτη βρίσκονται σε εξέλιξη και σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία σε βάρος αγνώστων.

Την Παρασκευή, οι αστυνομικοί του τμήματος Κατούνας και της Ασφάλειας Αγρινίου είχαν κατάσχει άλλα 73 κιλά λαθραίου καπνού σε τέσσερα ασυνόδευτα δέματα, τα οποία εντόπισαν στο χώρο αποσκευών τουριστικού λεωφορείου, ενώ στην περιοχή Στράτος Αιτωλοακαρνανίας άνδρες της Ο,Π.Κ.Ε. είχαν συλλάβει έναν 26χρονο ο οποίος μετέφερε 88,5 κιλά αδασμολόγητου καπνού με το φορτηγό ενός 60χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x