Βόλεϊ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 15ο Nova Beach Volley Tournament!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 15ο Nova Beach Volley Tournament, με τρίτο και τελευταίο σταθμό τη Θεσσαλονίκη (ποταμός Επανομής).

Με κεντρικό σύνθημα «let’s play #novabeachvolley», από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Ιουλίου, 74 αθλητές, 37 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament. Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων στο τουρνουά και για τους τρεις σταθμούς (Αττική, Χανιά και Θεσσαλονίκη), έφθασε τους 316 αθλητές και αθλήτριες από 158 ομάδες, έχοντας πολύ μεγάλη αύξηση στις γυναικείες ομάδες που συμμετείχαν. Επίσης, ο συνολικός αριθμός αγώνων και για τους τρεις σταθμούς έφθασε τους 320.

inner

Στην κατηγορία Golden νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Παντελής Μαρτίνος και Γρηγόρης Μπελίτσος. Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την πρώτη θέση πήραν η Στέλλα Καράνου και Μαρία Κάγκα. Στην κατηγορία Silver, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Αναστάσιος Αναγνώστου και Δημήτρης Μπουζάς, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν η Αλεξάνδρα Κόρου και η Λιάνα Χατζηγρηγόρη.

Όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ το τουρνουά λάμπρυνε με την παρουσία της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μαζί με την συμπαίκτρια της Ίνα Ντομοσίδου κατέκτησαν την 3η-4η θέση. Η δημοφιλής παρουσιάστρια της τηλεόρασης, χαρακτήρισε εξαιρετική τη διοργάνωση του Nova Beach Volley Tournament, που προσφέρει θέαμα υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, και παρότρυνε όλους όσους αγαπούν το άθλημα να δώσουν το «παρών».

inner

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του ΑΟ Θερμαϊκού, κ. Παναγιώτης Τροκάνας, ο προπονητής βόλεϊ κ. Βαγγέλης Κουτσονίκας, ο πρώην διεθνής άσος κ. Βασίλης Μητρούδης, ο νυν διεθνής παίκτης, κ. Νικήτας Ευφραιμίδης, ο team manager του ΤΑΑ Άρη, κ. Δημήτρης Κουτσμανής, η marketing manager του Metro Media, κ. Κατερίνα Σεφερλή, ο περιφερειακός διευθυντής Καταστημάτων Forthnet B. Ελλάδος, κ. Ηλίας Κούρος, ο υπεύθυνος του Καταστήματος Forthnet στην Περαία, κ. Σωτήρης Αποστολίδης και ο υπεύθυνος του Beach Bar Baba, κ. Κώστας Τσιότσιος. Το «παρών» στο τουρνουά έδωσε και ο τερματοφύλακας του Άρη, Στέφανος Γουναρίδης, προσδίδοντας ποδοσφαιρικό χρώμα στις εξέδρες.

inner

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό 15ο Nova Beach Volley Tournament απέκτησε και διεθνή χαρακτήρα, καθώς αγωνίστηκαν συνολικά 4 ομάδες από το εξωτερικό. Στο πρώτο σταθμό στην Αττική πήραν μέρος οι ανδρικές ομάδες των Αμερικανών, Στιβ Κλάνσι - Μάθιου Τέρνερ και Κάλεμπ Χάλε – Ταρκ Κουίν, καθώς και η γυναικεία ομάδα των Έριν Κλάνσι – Λόριν Κλάνσι. Στα Χανιά αγωνίστηκε γυναικεία ομάδα από τη Νορβηγία, αποτελούμενη από τις Βανέσα Λίσβελαντ και Μαρίτα Μπγιόρνε-Νταλ.



Το «Nova Beach Volley Tournament», ο θεσμός που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού, εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Alcatel onetoutch, Amstel Radler, Lipton ice tea και Vita Coco.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x