Γενικά

Με μπάλα «έκλεισε» η χρονιά για το Κ.Α.Ρ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά ανάμεσα στον ΣΠΟΡ FM 94.6 & τους σπουδαστές του ΚΑΡ, έκλεισε η εκπαιδευτική χρονιά για την κορυφαία σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας της χώρας

Οι ανερχόμενοι δημοσιογράφοι άφησαν για λίγο τα μαθήματα και πριν την έναρξη των εξετάσεων του Ιουνίου, έδωσαν εξετάσεις στο γήπεδο με αντιπάλους καταξιωμένους αθλητικούς συντάκτες που στελεχώνουν την ομάδα του Σπορ Fm.

Ανάμεσα τους ο δημιουργός και διευθυντής του Κ.Α.Ρ. Χρήστος Σωτηρακόπουλος που φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παίζοντας συμπαίκτης με το γιο του Ρομπερτ που αποτελει ενα απο τα σημαντικα στελέχη της ομάδας του ΣΠΟΡ FM!

Επισης έπαιξαν και οι Σωτήρης Κωσταβάρας, Βασίλης Μοιρώτσος και Αντώνης Σαούλης οι οποίοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους, μιας και αυτοί πέρασαν κάποτε από τα θρανία του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. Η ομάδα του σταθμου συμπληρώθηκε απο τον Γιαννη Καράγιαννη, τον Δημητρη Κωνσταντινιδη τον Γρήγορη Ποζιο και τον Λοΐζο Ξενόπουλο.

inner

Η μίνι αυτή διοργάνωση, που διεξήχθη στο Star Sport Club στη Βούλα τέθηκε υπό την αιγίδα του τμήματος αθλητισμού της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων η οποία με τον πρόεδρο της κύριο Μαρωνιτη βράβευσε τον Σπορ Fm και την εφημερίδα SportDay για τη συνεχή παρουσία τους στην αθλητική ενημέρωση του κοινού, καθώς και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπορ Fm πέρασε «αέρα» στον τελικό, αλλά τα βρήκε δύσκολα απέναντι στο Β’ Πρωινό τμήμα του Κ.Α.Ρ. που επικράτησε σχετικά εύκολα με 4-1 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τους σπουδαστές να δείχνουν πραγματικά πως όχι μονο ξέρουν να μιλάνε για μπαλα αλλα την ... Κατέχουν κιολας!

inner

Επιπλέον ειδική μνεία αξίζει στον Σωτήρη Κωσταβάρα ο οποίος στέφθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με τέσσερα γκολ, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας υποσχέσεις για το πρωτάθλημα Τύπου της επόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΣΠΟΡ FM Fm – Α’ Πρωϊνό Κ.Α.Ρ 3-0
Μονοετές Κ.Α.Ρ. – Β’ Πρωϊνό Κ.Α.Ρ. 1-3

Τελικός

ΣΠΟΡ FM – Β’ Πρωϊνό Κ.Α.Ρ. 1-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x