Betmasters

Με Μπεσικτάς και Σικάγο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο σημεία από μπάσκετ και χόκεϊ επί πάγου για το πρόγραμμα της Κυριακής (23/11).

Το σπουδαιότερο παιχνίδι του μικρού προγράμματος της NHL γίνεται στον Καναδά με το Βανκούβερ να υποδέχεται το Σικάγο. Οι Κάναξ είναι στη +1 νίκη από τους Μπλάκχοξ, με τη Δύση να είναι και φέτος άκρως ανταγωνιστική στο χόκεϊ επί πάγου. Οι φιλοξενούμενοι θα παίζουν εκτός έδρας ως και τα τέλη Νοέμβρη, κάτι που σημαίνει πώς η κόπωση είναι παράγοντας εναντίον τους με τα σερί ταξίδια.

Πάντως, η «περιοδεία» στον Καναδά πηγαίνει καλά μετά τις επιτυχίες στο Κάλγκαρι (3-4) και στο Έντμοντον (1-7). Το Βανκούβερ δεν έχει ρυθμό και προέρχεται από εμφανίσεις «μία έτσι, μία αλλιώς». Στο πιο πρόσφατο ματς το Άναχαϊμ «έσπασε» την έδρα των Κάναξ, επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι. Το Σικάγο προέρχεται από την πιο παραγωγική εμφάνιση της σεζόν με τους Όιλερς κι αν μη τι άλλο διαθέτει πανίσχυρο ρόστερ.

Μέχρι τώρα έχει κάνει σοβαρές γκέλες, όμως για παίκτες σαν τον Τόους, τον Χόσα, τον Κέιν το ταβάνι είναι πιο ψηλά! Βασικός γκολτέντερ θ΄ αρχίσει ξανά ο Κρόφορντ, αφού ο αναπληρωματικός Ράαντα έχει ίωση. Ο goalie των Μπλάκχοξ είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος και το μόνο μείον είναι πώς παίζει σερί και λογικό είναι κάποια στιγμή να έρθει η κόπωση.

Για τον Ντανιέλ Σεντίν των γηπεδούχων είναι το χιλιοστό ματς καριέρας αυτό και γενικά θα υπάρχει ένα πανηγυρικό κλίμα στο παγοδρόμιο του Βανκούβερ. Η απόδοση νίκης του Σικάγο είναι δικαιότατη, πάντως, και θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού σ΄ αυτήν την περίπτωση.

Από εκεί και πέρα το «διπλό» της Μπεσικτάς με τη Γαλατασαράι για την έβδομη αγωνιστική της τούρκικης Λίγκας έχει αξία με τους +3,5 πόντους αβαντάζ στους «μαύρους αετούς». Αήττητη εντός η «Τσιμ Μπομ», μα προέρχεται από δύο παρατάσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα. Η TBL, μετά το ισπανικό, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Οκτώ ομάδες αλλάζουν θέση κάθε αγωνιστική, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι του Αταμάν και απουσίες έχουν και δυσκολία στο να δημιουργήσουν διαφορές. Μπορεί να κερδίσει η Γαλατά, αλλά το να συμβεί αυτό στον πόντο ή στο καλάθι είναι αρκετά πιθανό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
815. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+3,5): 2 (1,75)
550. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΚΑΝΑΞ – ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΛΑΚΧΟΞ: 2 (1,70)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x