Stoiximan Super League

Με… νέα πρόσωπα η προπόνηση

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τις γιορτές του Πάσχα, πιάνοντας ξανά δουλειά εν όψει των δύο φιλικών αγώνων προπονητικού χαρακτήρα.

Στο παρελθόν ανήκουν για τους παίκτες του Ολυμπιακού οι ευχάριστες αναμνήσεις των εορτών του Πάσχα, με τον Μίτσελ να έχει στη διάθεσή του… νέα και παλιά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εν όψει των φιλικών αγώνων με Πανιώνιο (25/04) και Λεβαδειακό (29/04) τους Μπουχαλάκη, Βλαχοδήμο, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο, Καραγκούνη και Κολοβό. Οι έξι παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας έκαναν την πρώτη τους εκγύμναση φορώντας τα «ερυθρόλευκα».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, παίζοντας οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο, με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και άμεσα τελειώματα.

Εκτός παραμένει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία και ατομικό και δεν είναι ακόμη σε θέση να ανεβάσει ρυθμό. Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη την Τρίτη του Πάσχα στις 11 το πρωί.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για δύο εβδομάδες, προτού οι πρωταθλητές Ελλάδας πάρουν άδεια για να ξεκουραστούν ή να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x