Βόλεϊ

Με νέο αίμα στο Μαυροβούνιο

Με τους Εφραιμίδη και Κανέλλο στη δωδεκάδα θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών στο Μαυδροβούνιο για την πέμπτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Για το Μαυροβούνιο αναχωρεί η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών, προκειμένου να δώσει τους δύο κρίσιμους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς απρόοπτα και αναχωρεί από Θεσσαλονίκη για να φτάσει μέσω Βελιγραδίου στο Τίβατ (δίπλα από την Μπούντβα όπου θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες) το πρωί του Σαββάτου.

Στην αποστολή μετέχουν και δύο νέα πρόσωπα, αφού ο Νικήτας Εφραιμίδης θα κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση και ο Μάκης Κανέλλος επιστρέφει στην Εθνική μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους: Φιλίποφ, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Κανέλλος, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Δαλακούρας, Κουμεντάκης, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Εφραιμίδης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και χρειάζεται ένα τρίποντο στα δύο ματς για να διασφαλίσει την παρουσία του στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x