Stoiximan Super League

«Με νίκη την Τετάρτη, προκρινόμαστε»

Στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Αντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως με νίκη την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα εξασφαλίσουν την πρόκριση, τουλάχιστον, στο Europa League. Έμεινε ικανοποιημένος από το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στο ματς του Σαββάτου, όπως και από το ότι οι νέοι παίκτες έχουν «δέσει» γρήγορα μεταξύ τους.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης, γιατί εάν νικήσουμε, μας εξασφαλίζει μια πρόκριση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφεραν να "δέσουν" τα παιδιά και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι εύκολο με 18-19 παίκτες να περιμένεις πράγματα από τον πρώτο μήνα. Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά πήραν τη νίκη και συνδυάστηκαν πολύ καλά μέσα σε μια "καυτή" έδρα.

Ελπίζω και την Τετάρτη να νικήσουμε, γιατί εμένα πάντοτε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Περιμένω και ελπίζω να κάνουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x