Στίβος

Με όλα τα αστέρια οι Αμερικανοί

Μετά την ολοκλήρωση των τράιαλς, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ, 17-20 του μήνα.

Η διοργανώτρια επέλεξε 58 άτομα για τη στελέχωση της ομάδας και ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται τα μεγαλύτερα αστέρια της χώρας, η οποία θεωρείται το σούπερ φαβορί για την κατάκτηση των περισσότερων μεταλλίων μετά το τέλος των αγώνων την ερχόμενη Κυριακή.

Οι 12 εξ αυτών έχουν την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα αγωνίσματά τους, ενώ Αστον Ιτον και Τζένιφερ Σουρ έχουν σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ σε έπταθλο και επί κοντώ αντίστοιχα.

Οι Ιτον, Αλι και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 των ανδρών θα υπερασπιστούν τους τίτλους που κατέκτησαν το 2012 στο Σόποτ.

Η 18χρονη Βάστι Κάνιγχαμ έχει το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων στο ύψος.

Συνοπτικά, σημαντικά ονόματα είναι οι Μάικ Ροτζερς στα 60 μέτρα, Ερικ Κίναρντ στο ύψος, Αστον Ιτον στο έπταθλο στους άνδρες, Τόρι Μπόουι στα 60 μέτρα, Σάνον Ρόουμπερι στα 3.000 μέτρα, Μπριάνα Ρόλινς στα 60 μέτρα με εμπόδια, Τζένιφερ Σουρ στο επί κοντώ, Τζένι Ντελόατς, Μπρίτνεϊ Ρις στο μήκος, Μισέλ Κάρτερ στη σφαιροβολία και Νατάσα Χάστινγκς στα 4Χ400 στις γυναίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x