Betmasters

Με Οσέρ και Πάσος Φερέιρα

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο «διπλά», από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

O αγώνας στο «Μπονφίμ», πριν τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, είναι κρίσιμος και για τη Σετούμπαλ μα και για την Πάσος. Για διαφορετικούς, βέβαια, λόγους. Με τις Ζιλ Βισέντε και Πεναφιέλ να μην φαίνεται να ξεβαλτώνουν, η Βιτόρια θα παλέψει ως το τέλος πρωτίστως να μην μπλέξει περισσότερο με τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού κι εν συνεχεία να μπορέσει ν΄ απεμπλακεί από τη 16η των πλέι άουτ παραμονής. Προέρχεται από σπουδαίο 0-1 με την Γκιμαράες, το ζητούμενό της, όμως, είναι η συνέπεια. Κι αυτό γιατί το προηγούμενο «τρίποντό» της ήταν στα τέλη Γενάρη!

Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες, με την παρατήρηση στις επιδόσεις της Σετούμπαλ να έχουν να κάνουν με το μη συχνό σκοράρισμά της. Για την Πάσος Φερέιρα η πέμπτη θέση της Ευρώπης, πλέον, είναι στόχος εφικτός. Αν επιβεβαιώσει το προτεινόμενο «διπλό» θα πλησιάσει στο -1 την Γκιμαράες κι εκεί σαφώς όλα γίνονται. Έχει σοβαρές απουσίες, μα είναι μακρόχρονες κι έχει μάθει να πορεύεται δίχως τους παίκτες αυτούς (ειδικά ο επιθετικός από τη Γουινέα-Μπισάου Σίσερο και ο Περουβιανός πολυμέσος Χουρτάδο είναι ποιοτικότατοι).

Η Πάσος είναι καλύτερη ομάδα και, το κυριότερο, συνεπέστερη της Βιτόρια. Σε ίδιες αποδόσεις, το «διπλό» αξίζει περισσότερο. Από την 26η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, στην 29η της Λιγκ 2. Το Νανσί-Οσέρ, ουσιαστικά, θα οριοθετήσει αν κάποια από τις δύο ομάδες θα κυνηγήσει το μακρόπνοο όνειρο της ανόδου στο Σαμπιονά. Η ισοπαλία δεν είναι για καμία βολική εξέλιξη, ενώ το +2 των φιλοξενούμενων σε σχέση με τους γηπεδούχους τούς δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσουν, με νίκη, στο -4 από την τρίτη Ντιζόν. Η Οσέρ έχει χάσει, μόλις, μία φορά φέτος εκτός έδρας.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τέσσερις ήττες εκτός μίνιμουμ. Στο «Μαρσέλ Πικό» η Νανσί δεν είναι αμελητέα ποσότητα, βγάζει καλά παιχνίδια με αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο πώς έχει χάσει, μόνο, δύο φορές σε δεκατέσσερις αγώνες! Προβλήματα υπάρχουν εκατέρωθεν και στο ζύγι η Οσέρ δεν ευνοείται από τα νέα. Ωστόσο αυτό το +2 από τη Νανσί, η οποία δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη να κυνηγήσει την άνοδο – μην μπορώντας, ίσως, ν΄ ανταπεξέλθει και στα δεδομένα του Σαμπιονά – είναι καλό «μαξιλαράκι» για το ρίσκο στο «διπλό». Η Οσέρ και το ειδικό βάρος έχει να κυνηγήσει την άνοδο και να πετύχει αυτό το στόχο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
434. ΝΑΝΣΙ – ΟΣΕΡ: 2 (3,30)
436. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: 2 (2,40)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x