Επικαιρότητα

Με παράνομο όπλο πυροβολούσε ο «πιστολέρο» στο Εφετείο

Ο «πιστολέρο» του Εφετείου Αθηνών δεν είχε άδεια για το όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ αρνείται επίσης να αποκαλύψει στις Αρχές και την προέλευση του όπλου του

Ο «πιστολέρο» του Εφετείου Αθηνών, ο οποίος πυροβόλησε τον αέρα κατά την διάρκεια δηλώσεων του στους δημοσιογράφους για την νέα αναβολή στην δίκη του συγγενή του, Μάριου Παπαγεωργίου, δεν είχε άδεια για το όπλο που χρησιμοποίησε, ούτε για τα φυσίγγια.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο άντρας, που κρατείται, αρνείται επίσης να αποκαλύψει στις Αρχές και την προέλευση του όπλου του.

To χρονικό των πυροβολισμών στο Εφετείο

Ο εξάδελφος της μητέρας του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, του φοιτητή που είχε απαχθεί το 2012 και δολοφονηθεί, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη η σορός του, λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα τράβηξε περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Είχαν προηγηθεί η δηλώσεις της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς και του δικηγόρου της οικογένειας.

Ο δράστης, διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρουν το πτώμα του παιδιού,αφού έκανε και αυτός δηλώσεις on camera τράβηξε, μπροστά στα μάτια δημοσιογράφων και πολιτών, το όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα πάνω από τα κεφάλια πολιτών. Επεσαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί ενώ έκανε προσπάθεια να ρίξει και άλλες σφαίρες.

Προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι αμέσως μετά ο δράστης δεν έτρεξε να διαφύγει, αλλά ψύχραιμος αγκάλιασε την μητέρα του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που στεκόταν δίπλα του μαυροφορεμένη.

Κατόπιν έτρεξε προς την οδό Λουκάρεως μαζί με έναν άλλον άνδρα. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους δύο. Ο δράστης ο οποίος είχε επάνω 20 φυσίγγια των 38 χλ βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα . O ίδιος, όπως προκύπτει από την προανάκριση, υποστηρίζει ότι το όπλο το είχε αφήσει εκτός δικαστηρίου.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x