Κώστας Νικολακόπουλος

Με ποιόν τα βάζετε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται κάποια πράγματα στο sport-fm.gr για τον στόχο των «μυστικοσυμβουλίων» που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Διαβάζω διάφορα ρεπορτάζ περί κρυφών ή, φανερών συναντήσεων μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αντικείμενο ένα… «καλύτερο πρωτάθλημα» και με ευθείες βολές εναντίον της ΕΠΟ, της διαιτησίας, της αθλητικής δικαιοσύνης κλπ, κλπ.

• Επί της ουσίας, για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, το πρόβλημά τους είναι ο Ολυμπιακός και πως θα σταματήσουν την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε κι αυτό το ξέρει κι ο τελευταίος οπαδός.

• Κι εδώ έχει να αναρωτηθεί κάποιος… Τα βάζουν με τον Ολυμπιακό, εν ονόματι ενός άλλου πρωταθλήματος και ποδοσφαίρου, πιο καθαρού, πιο κρυστάλλινου κλπ, κλπ.

• Τα βάζουν, δηλαδή, με την ομάδα που στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές της στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη φάση των ομίλων, έχει δύο προκρίσεις στους 16 της διοργάνωσης κι άλλες δύο φορές τερμάτισε Τρίτη, συνεχίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ.

• Με την ομάδα που κρατάει όρθια τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια (57.800 βαθμούς στην ΟΥΕΦΑ την 5ετία), την στιγμή που η ΑΕΚ (16.800) έχει καταποντιστεί και ο Παναθηναϊκός (42.300) έχει αφήσει πίσω του εδώ και καιρό τις καλές σεζόν του στην Ευρώπη κι ο ΠΑΟΚ (28.800) κάνει μικρά βηματάκια.

• Με την ομάδα που αν μη τι άλλο επενδύει φέρνοντας στην Ελλάδα αστέρια όπως οι Ριέρα, Ιμπαγάσα, Τσόρι Ντομίνγκες, Μακούν, Πάντελιτς και αστέρες όπως οι Μιραλάς, Βάϊς-για να αναφερθώ μόνο στα τελευταία χρόνια, που είναι και τα πιο δύσκολα από οικονομικής πλευράς και για το ποδόσφαιρό μας…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x