Κινηματογράφος

Με πολλούς αστέρες οι πρεμιέρες της εβδομάδας

Παρέλαση αστέρων από σήμερα στους κινηματογράφους.

Τζονι Ντεπ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέιτ Μπλάνσετ είναι μερικοί από τους ηθοποιούς, οι οποίοι θα παρελάσουν από τις επτά ταινίες, που κάνουν την εμφάνισή τους στους ελληνικούς κινηματογράφους σήμερα.

Την παράσταση κλέβει η επιστροφή της Αλίκης στον κόσμο των θαυμάτων με την «Αλίκη Μέσα από τον Μαγικό Καθρέφτη», καθώς και οι «Nice Guys».

Ας δούμε αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας:

Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη


Σίκουελ με την Αλίκη να ταξιδεύει ξανά στην Κατωχώρα ακολουθώντας τον Αβεσσαλώμ που έχει μεταμορφωθεί από κάμπια σε μπλε πεταλούδα στο βασίλειο της Κατωχώρας. Εκεί θα βρεθεί με τους παλιούς της γνώριμους, οι οποίοι όμως ανησυχούν έντονα για την τύχη του Τρελοκαπελά. Στο μυαλό του εκκεντρικού φίλου της Αλίκης έχει μπει η απίθανη ιδέα ότι η οικογένειά του είναι ακόμη ζωντανή, έχοντας γλυτώσει από την επίθεση του Δράκου. Η μικρή ηρωίδα θα πρέπει να βρει τον Χρόνο, ένα περίεργο πλάσμα μισό άνθρωπος μισό ρολόι, ο οποίος θα την βοηθήσει να ταξιδέψει στο παρελθόν και να μάθει την αλήθεια... Σκηνοθετεί ο Τζέιμς Μπόμπιν και πρωταγωνιστούν οι: Μία Γουασικόφσκα, Τζόνι Ντεπ, Αν Χαθαγουέι, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και Σάσα Μπάρον Κοέν.


The Nice Guys


Aμερικανική περιπέτεια του Σέιν Μπλακ που θα σε κάνει να γελάσεις. Στο Λος Άντζελες του 1977 δύο δευτεροκλασάτοι ντετέκτιβ (Ράσελ Κρόου, Ράιαν Γκόσλινγκ) ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ…


Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ


Αμερικανική κωμωδία του Μάλκολμ Λι με τους: Άις Κιούμπ, Ρετζίνα Χολ, Κόμον, Νίκι Μινάζ.Το κουρείο του Κέλβιν έχει πλέον αποκτήσει και γυναικείο προσωπικό, το οποίο αναστατώνει την παραδοσιακή αντροπαρέα του μαγαζιού. Τα ίδια και χειρότερα κάνει όμως και ο πόλεμος των συμμοριών που μαίνεται στην περιοχή…


Η Αλήθεια


Δράμα του Τζέιμς Βάντερμπιλτ, που μας μεταφέρει λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2004, όταν η ειδησεογραφική εκπομπή του CBS «60 Minutes» αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για τη στρατιωτική θητεία του Τζορτζ Μπους με τους υπεύθυνούς της να μπαίνουν αμέσως στο στόχαστρο, κατηγορούμενοι για μεροληψία και παραποίηση στοιχείων. Πρωταγωνιστούν οι: Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ντένις Κουέιντ, Τόφερ Γκρέις.


Γλυκιά Απόδραση


Γαλλική κωμωδία που μας παρουσιάζει τον Μισέλ, έναν μεσήλικα γραφίστα ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση διεξόδου από την καθημερινή ρουτίνα. Η απόκτηση ενός καγιάκ αποτελεί την αφορμή για μια μίνι απόδραση στη γαλλική ύπαιθρο. Το ταξίδι του θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή όταν φτάσει σε ένα μικρό, απομονωμένο εστιατόριο όπου δουλεύουν δυο γυναίκες…


Υπόθεση: Άγνωστο DNA


Άλλη μια γαλλική παραγωγή αστυνομικού περιεχομένου σε σκηνοθεσία Φρεντερίκ Τελιέ. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ένας νεαρός αστυνομικός συμμετέχει στην έρευνα για την ανεύρεση ενός κατά συρροή βιαστή και δολοφόνου. Μια υπόθεση που, καταχωρισμένη ως «Serial Killer 1», θα τον απασχολήσει εμμονικά για σχεδόν μια δεκαετία. Πρωταγωνιστούν οι : Ραφαέλ Περσονάζ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ναταλί Μπεΐ.


Stars, Η Μπαλάντα Ενός Λαού


Δραματική ταινία του 1959 σε σκηνοθεσία Κόνραντ Βολφ, που πραγματεύεται τον τραγικό έρωτας ανάμεσα σε μια Ελληνοεβραία και έναν αξιωματικό των Ναζι σε ένα βουλγαρικό στρατόπεδο προσωρινής μετεγκατάστασης Ελληνοεβραίων, στο δρόμο τους προς το Άουσβιτς.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x