Ελλάδα

Με προβλήματα και "ντόπες"…

Ο αγώνας παραμονής στην Α1 μπάσκετ κόντρα στον Ηλυσιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή στο Περιστέρι.

Έτσι, τη Μ. Πέμπτη οι «κυανοκίτρινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, όπου συμμετείχαν όλοι, εκτός των Αντώνη Μάντζαρη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και Αλέκου Πέτρουλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ο Τζίμης Κουστένης μίλησε στους παίκτες του και τους "ντόπαρε" ψυχολογικά.

«Η ώρα που όλοι περιμέναμε ήρθε! ΕΣΕΙΣ με την ικανότητα, την ψυχή και την καρδιά σας, έχετε καταφέρει τόσα πολλά. Μάχεστε με αξιοπρέπεια και καταφέρατε να κερδίσετε το σεβασμό και τον θαυμασμό όλων.

ΗΡΘΕ η ώρα να αποδείξετε σε όλους αυτούς που στοιχημάτιζαν ότι οι δυο νίκες θα ήταν το "ταβάνι", πόσο λάθος έκαναν.
ΓΙΑΤΙ δεν σας υπολόγιζαν. ΓΙΑΤΙ σας υποτίμησαν και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στον αθλητισμό...

ΠΑΙΔΙΑ, όλα τα μάτια της μπασκετικής Ελλάδας θα είναι πάνω σας. ΟΛΟΙ θα παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα. Όχι μόνο οι 2.500 φίλαθλοι που έρχονται και μας στηρίζουν στους τελευταίους αγώνες. ΟΛΟ το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! Όλη η μπασκετική Ελλάδα! Και όλοι θα θυμούνται για χρόνια αυτόν τον αγώνα.

Και εσείς θα είστε οι ήρωές μας! Τα παιδιά που σε μια νύχτα έγιναν ΑΝΤΡΕΣ. Άντρες που ξέρουν να παλεύουν για τη ζωή τους. Και η ζωή παιδιά θέλει καθημερινό αγώνα. Γ ια όλα... Στις σχέσεις, στην οικογένεια, στη δουλειά... παντού. Και αυτός ο αγώνας θα αλλάξει τη ζωή σας! Θα σας δώσει τέτοια δύναμη και αυτοπεποίθηση για το μέλλον, που δεν φαντάζεστε!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ σας και μην αφήσετε κανέναν άσχετο, πονηρό, κατευθυνόμενο να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο με κουτσομπολιά και ψιθύρους που αρμόζουν σε κοριτσάκια! Άδικος κόπος. Σε εμάς, δεν περνάνε τέτοιες τακτικές», ήταν η προτροπή του Ελληνα τεχνικού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τόσο ο αρχηγός, Αλέκος Πέτρουλας, όσο και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Κώστας Κώτσης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x