Stoiximan Super League

Με ψυχολογία και… Ντουμίτρου

Έχοντας εξασφαλίσει το… εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου, η Βέροια πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με τον Πανιώνιο. Κανονικά στην αποστολή ο Ντουμίτρου, σε αντίθεση με τον Βούκιτς.

Αναμφίβολα, η Βέροια δε μπορούσε να είχε φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν. Τελευταίο χαρμόσυνο συμβάν για τη «βασίλισσα του Βορρά» η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, γεγονός που της δίνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ματς με τον Πανιώνιο για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός των άλλων, όμως, ο Χοσέ Γκρανέρο έχει έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελάει, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (1/11) με τους «κυανέρυθρους», διότι ο Νικολάο Ντουμίτρου ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Αντιθέτως, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έμεινε εκτός για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως στη διάθεση του τεχνικού του συλλόγου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Παναθηναϊκό στη 12η… στροφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η 18άδα της Βέροιας:

Καντιμοίρης, Τόρες, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκεθ, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x