Στίβος

Με στόχο την… άνοδο στη Μόσχα

Στο μίτινγκ «Ρώσικος Χειμώνας» θα συμμετάσχει ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του μήκους. Μαζί του στη Ρωσία ο Τσάκωνας, ο Μπανιώτης και η Κολοκυθά.

Αποφασισμένος να μπει με καλές επιδόσεις στο 2015 παρουσιάζεται ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος συμμετέχει μαζί με την ελληνική αποστολή στο μίτινγκ «Ρώσικος Χειμώνας» που διεξάγεται στη Μόσχα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θέλει να προετοιμαστεί για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στην Πράγα και θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Επίσης, ο Γιώργος Τσάκωνας θα είναι μαζί του στη Μόσχα, με στόχο να ξεπεράσει το 7,38 μ. που είχε κάνει στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπανιώτης θέλει να βελτιώσει την επίδοση των 2,20 μ. που είχε στο ύψος και να ξεπεράσει το όριο των 2,26 μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Εν τω μεταξύ, το ντεμπούτο της τη φετινή σεζόν θα κάνει και η Εφη Κολοκυθά, με την αθλήτρια του μήκους να θέλει να πετύχει επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x