Stoiximan Super League

Με στόχο την πρώτη νίκη…

Δίχως απουσίες, παρά μόνο αυτή του τιμωρημένου Νταβίντ Αγκάνθο, ο Άρης θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίιδης», στο ντεμπούτο στον πάγκο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κίτρινων», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Μοναδικός απών για ένα ακόμα παιχνίδι, ο τιμωρημένος από την περσινή σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, θα εκτίσει την προ τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x